ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
3D célok kategóriában szereplő termékek (33 féle termék)

Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, fehér nyúl, E36a
  3D cél íjászathoz Mérete: 20x40x22 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
18.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, nyest, E41
  3D cél íjászathoz Mérete: 17x39x18 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
19.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, nyúl, E36
  3D cél íjászathoz Mérete: 20x40x22 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
19.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, kismalac, E27
  3D cél íjászathoz Mérete: 51x30x22 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
19.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, vadkacsa, E33
  3D cél íjászathoz Mérete: 41x28x15 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
19.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, fácán, E34
  3D cél íjászathoz Mérete: 69x15x39 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
22.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, mezei nyúl, E5
  3D cél íjászathoz Mérete: 30x51x22 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
28.500 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, nyurgaponty
  3D cél íjászathoz Mérete: 68x18x15 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
28.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, krokodil, E22
  3D cél íjászathoz Mérete: 112x35x28 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
33.600 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, vadliba, E32
  3D cél íjászathoz Mérete: 59x21x52 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
34.800 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, nutria, E49
  3D cél íjászathoz Mérete: 48x21x26 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
37.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, mormota, E50
  3D cél íjászathoz Mérete: 21x21x56 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
38.500 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, pulyka, E26
  3D cél íjászathoz Mérete: 30x66x32 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
39.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, róka, E1
  3D cél íjászathoz Mérete: 39x54x25 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
41.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, borz, E2
  3D cél íjászathoz Mérete: 46x66x26 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
48.500 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, fajdkakas, E48
  3D cél íjászathoz Mérete: 65x28x50 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
51.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, kobra, E64
  3D cél íjászathoz Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
52.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, pekari, E3
  3D cél íjászathoz Mérete: 78x56x27 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
55.500 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, hiúz, E55
  3D cél íjászathoz Mérete: 67x70x24 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
56.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, fekvő őz, E13A
  3D cél íjászathoz Mérete: 82x45x27 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
56.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, farkas, E6
  3D cél íjászathoz Mérete: 95x58x23 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
61.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, fekvő vadkan, E47
  3D cél íjászathoz Mérete: 95x40x30 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
62.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, ülő farkas, E29
  3D cél íjászathoz Mérete: 45x85x28 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
68.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, fekete párduc, E14
  3D cél íjászathoz Mérete: 95x58x30 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
75.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, őz, E11
  3D cél íjászathoz Mérete: 109x118x24 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
83.600 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, ugró őz cserélhető betéttel, E46
  3D cél íjászathoz Cserélhető EP betéttel. A betét külön is rendelhető, a szétlövése után elég azt kicserélni. Mérete: 115x100x25 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében eu...
86.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, közepes vaddisztnó, E21
  3D cél íjászathoz Mérete: 95x60x30 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében európai termék.
94.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, farkas cserélhető betéttel, E53
  3D cél íjászathoz Cserélhető EP betéttel. A betét külön is rendelhető, a szétlövése után elég azt kicserélni. Mérete: 115x73x25 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében eur...
99.600 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, muflon cserélhető betéttel, E12
  3D cél íjászathoz Cserélhető EP betéttel. A betét külön is rendelhető, a szétlövése után elég azt kicserélni. Mérete: 13x112x25 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében eur...
109.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, vaddisznó cserélhető betéttel, E8
  3D cél íjászathoz Cserélhető EP betéttel. A betét külön is rendelhető, a szétlövése után elég azt kicserélni. Mérete: 123x67x37 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében eur...
114.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, dámszarvas cserélhető betéttel, E30
  3D cél íjászathoz Cserélhető EP betéttel. A betét külön is rendelhető, a szétlövése után elég azt kicserélni. Mérete: 119x84x28 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében eur...
134.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, barnamedve cserélhető betéttel, E54
  3D cél íjászathoz Cserélhető EP betéttel. A betét külön is rendelhető, a szétlövése után elég azt kicserélni. Mérete: 119x84x28 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében eur...
161.900 Ft
db
gallery thumbnail
Eleven 3D cél, jegesmedve cserélhető betéttel, E54
  3D cél íjászathoz Cserélhető EP betéttel. A betét külön is rendelhető, a szétlövése után elég azt kicserélni. Mérete: 119x84x28 cm Az ELEVEN célok jóval több anyagot tartalmaznak mint más célok, ezért tovább is tartanak és ezzel egy verhetetlen ár-érték arányt biztosítanak Az ELEVEN célok anyaga festett így nem látszik a lövések helye. Az új EP anyag rövid behatolás után megfogja a vesszőt, hosszabb élettartamú és gyerekjáték a kihúzása. A vessző eltávolítása után az anyag szó szerint begyógyul. Az Eleven célokat Magyarországon, német anyagból gyártják, teljes egészében eur...
161.900 Ft
db