ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
dobókés szettek kategóriában szereplő termékek (41 féle termék)

Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
gallery thumbnail
Ninja dobónyíl készlet, 30834
A ninják egyik kedvelt fegyvere volt a könnyen elrejthető dobónyíl. Nyilak hossza: 150 mm A készlet tartalma 3 db dobónyíl Karra rögzíthető gyöngyvászon tokkal. Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
3.790 Ft
db
gallery thumbnail
JKR kunai dobókés készlet, 3 db-os, JKR-519
3 részes kunai típusú dobókés készlet gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 150 mm Penge szélessége: 20 mm Kések anyaga: rozsdamentes acél Egy dobókés tömeg: 35 g   Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!  
3.990 Ft
db
gallery thumbnail
Albainox dobókés készlet, 3 db-os, 32093
  Háromrészes dobókés készlet gyöngyvászon tokkal, paracorddal betekert markolattal Kések teljes hossza: 190 mm Penge anyaga: 420-as rozsdamentes acél A készlet 3 db dobókést és 1 db tokot tartalmaz. Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
5.990 Ft
AKCIÓ! - 17%
4.990 Ft
db
gallery thumbnail
Z-Hunter dobókés készlet, 3 db-os, ZB1353
  Háromrészes dobókés készlet paracorddal betekert markolattal Kések teljes hossza: 190 mm Penge hossza: 100 mm Penge anyaga: 420-as rozsdamentes acél Paracorddal betekert markolat A készlet 3 db dobókést és 1 db tokot tartalmaz. Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra gara...
6.580 Ft
AKCIÓ! - 17%
5.490 Ft
db
gallery thumbnail
Haller Speer dobókés szett, 3 db-os, 83200
Különleges, dárda formájú, 3 db-os Haller dobókés szett zsinórral betekert markolattal, gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 160 mm Penge hossza: 100 mm Tömeg: 38 g Penge anyaga: rozsdamentes acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
5.890 Ft
db
gallery thumbnail
3 részes, színes JKR dobókés készlet, JKR-520
  3 részes, különböző színekben pompázó JKR dobókés készlet gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 190 mm Penge szélessége: 22 mm Kések anyaga: rozsdamentes acél Tömeg: 58 g Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!    
5.980 Ft
db
gallery thumbnail
Albainox dobókés készlet céltáblával, 32212
  3 részes dobókés készlet céltáblával. Kések hossza: 177 mm Anyaga: rozsdamentes acél, paracorddal betekert markolat Céltábla átmérője: 200 mm Céltábla anyaga: papírtekercs A készlet tartalma  - 1 db papír céltábla  - 3 db dobókés Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csor...
6.990 Ft
AKCIÓ! - 14%
5.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller Spinne dobókés szett, 3 db-os, 83201
Különleges formájú, 3 db-os Haller dobókés szett pók mintával, gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 175 mm Penge hossza: 100 mm Penge anyaga: rozsdamentes acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
6.790 Ft
db
gallery thumbnail
Háromrészes dobónyíl készlet, 40422
Erős anyagból készült háromrészes dobónyíl készlet karra rögzíthető gyöngyvászon tokkal. Hossza: 164 mm Anyaga: acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
7.490 Ft
AKCIÓ! - 7%
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
6 részes Kunai dobókés készlet, 80417
6 részes Kunai stílusú dobókés készlet gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 158 mm Kések anyaga: 420-as acél Tömeg: 35 g Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller Skorpion dobókés szett, 2 db-os, 83203
Nagyon masszív, asszimetrikus formájú, normál késként is használható Linder dobókés szett zsinórral betekert markolattal, gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 200 mm Penge hossza: 100 mm Tömege: 105 g Anyaga: 420-as rozsdamentes acél, eloxált Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és cs...
7.490 Ft
AKCIÓ! - 7%
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller dobókés készlet, 40437
  Különleges pengeformájú, 3 db-os Haller dobókés szett zsinórral betekert markolattal, gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 200 mm Penge hossza: 60 mm Tömeg: 153 g Penge anyaga: 420-as rozsdamentes acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!...
7.690 Ft
AKCIÓ! - 9%
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller dobókés készlet kék pengével, 3 db-os, 81452
 Háromrészes dobókés készlet gyöngyvászon tokkal, kék eloxált pengével. Kések teljes hossza: 185 mm Tömeg: 68 g Penge anyaga: 420-as rozsdamentes acél A készlet 3 db dobókést és 1 db tokot tartalmaz. Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Zombie Dead dobókés szett, 83993
3 db-os dobókés szett gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 174 mm Penge anyaga: 420-as acél Kíváló védelmet nyújt Zombie-k ellen! Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
7.490 Ft
db
gallery thumbnail
Zombie Dead dobókés szett, 83994
3 db-os dobókés szett gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 175, 200, és 225 mm Penge anyaga: 420-as acél Kíváló védelmet nyújt Zombie-k ellen! Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
7.590 Ft
db
gallery thumbnail
Z-Hunter dobókés készlet, 2 db-os, ZB0332
  Kétrészes dobókés készlet koponyamintás felületkezeléssel Kések teljes hossza: 245 mm Penge hossza: 95 mm Penge anyaga: 420-as rozsdamentes acél A készlet 2 db dobókést és 1 db tokot tartalmaz. Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
7.890 Ft
db
gallery thumbnail
Z-Hunter dobókés készlet céltáblával, ZB154SET
  Háromrészes dobókés készlet céltáblával Kések teljes hossza: 165 mm Penge hossza: 82 mm Penge anyaga: 420-as rozsdamentes acél Paracorddal betekert markolat Céltábla átmérője: 230 mm Anyaga: papírtekercs A készlet 3 db dobókést, 1 db céltáblát és 1 db tokot tartalmaz. Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizh...
8.650 Ft
AKCIÓ! - 9%
7.890 Ft
db
gallery thumbnail
Black Ronin dobókés készlet. UC2802
Háromrészes dobókés készlet cordura tokkal. Kések teljes hossza: 160 mm Penge hossza: 85 mm Penge anyaga: AUS-6 A készlet 3 db dobókést és 1 db tokot tartalmaz. Gyártó: United Cutlery Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
7.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller dobókés készlet, 3 db-os, 19 cm-es, 83205
Masszív dobókés készlet zsinóros díszítéssel. A kések teljes hossza: 190 mm Tömegük: 64 g /db Penge anyaga: rozsdamentes acél Gyöngyvászon tokkal Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
8.490 Ft
AKCIÓ! - 6%
7.990 Ft
db
gallery thumbnail
Z-Hunter dobókés készlet, 6 db-os, ZB1636
  Hatrészes dobókés készlet gyöngyvászon tokkal Kések teljes hossza: 152 mm Penge hossza: 75 mm Penge anyaga: 440-es rozsdamentes acél A készlet 6 db dobókést és 1 db tokot tartalmaz. Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
9.990 Ft
AKCIÓ! - 13%
8.690 Ft
db
gallery thumbnail
United Lightning Bolt dobókés készlet, ezüst, UC0926
3 db-os dobókés készlet gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 222 mm Anyagvastagság: 3 mm Kések anyaga: AUS-6 rozsdamentes acél Gyártó: United Cutlery Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
9.890 Ft
db
gallery thumbnail
United Black Ronin dobókés készlet, UC3253
  Különleges, dárda formájú, dobókés készlet cordura tokkal Kések hossza: 188 mm Kések anyaga: 3Cr13 rozsdamentes acél, eloxált felületkezeléssel Gyöngyvászon tokkal A készlet tartalma:  - 3 db dobókés  - 1 db gyöngyvászon tok Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbul...
11.300 Ft
AKCIÓ! - 12%
9.990 Ft
db
gallery thumbnail
Lightning Bolt Triple Throwing Knife Set, UC2833
  3 db-os dobókés készlet cordura tokkal Kések hossza: 184 mm Kések anyaga: AUS-6 rozsdamentes acél, eloxált felületkezeléssel Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!! Gyártó: United Cutlery
11.900 Ft
db
gallery thumbnail
United Lightning Bolt dobókés készlet, fekete, UC2904
3 db-os dobókés készlet speciális merev ABS tokkal, mely övtokként és hónaljtokként is viselhető. Kések hossza: 142 mm Kések anyaga:  eloxált AUS-6 rozsdamentes acél Gyártó: United Cutlery Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
11.990 Ft
db
gallery thumbnail
Walther Advanced dobókés, 2 db-os szett
Nagyon masszív, nehéz dobókés, mellyel nagyobb távolságokra is pontosan célba találhatunk. Teljes hossza: 260 mm Penge vastagsága: 5,5 mm Tömege: 270 g Gyöngyvászon tokkal. Az ár 2 db dobókésre értendő. Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!! ...
12.590 Ft
db
gallery thumbnail
United Lightning Bolt Dobókés készlet, ezüst, UC1255
3 db-os dobókés készlet speciális merev ABS tokkal, mely övtokként és hónaljtokként is viselhető. Kések hossza: 142 mm Kések anyaga: AUS-6 rozsdamentes acél Gyártó: United Cutlery Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
13.900 Ft
db
gallery thumbnail
Zombie Dead dobókés készlet, 12 db-os, 83972
12 részes Kunai stílusú zombis dobókés készlet masszív gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 150 mm Pengék hossza: 75 mm Kések tömege: 35 g Kések anyaga: 420-as acél Kíváló védelmet nyújt vérszomjas zombik ellen!!! Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem v...
13.990 Ft
db
gallery thumbnail
Schrade 3 részes dobókés készlet, SCTK3CP
  Extra minőségű, nagyon masszív 3 db-os dobókés készlet. Kések hossza: 255 mm Penge hossza: 145 mm Súlya: 90 g Kések anyaga: 2CR13 rozsdamentes acél, kőmosott felülettel Gyöngyvászon tokkal Gyártó: Schrade (Taylor Brands) Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásr...
13.990 Ft
db
gallery thumbnail
Kunai dobókés készlet, 12 db-os, 80111
12 részes Kunai stílusú dobókés készlet gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 215 mm Kések anyaga: 420-as acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
14.900 Ft
db
gallery thumbnail
Kunai dobókés szett, 3 db-os, 30 cm-es
Nagyméretű, kunai stílusú dobókés szett zsinórral betekert markolattal. Kések hossza: 300 mm Kések anyaga: eloxált 420-as acél Gyöngyvászon tokkal Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
14.900 Ft
db
gallery thumbnail
Gil Hibben Gen. 2 Triple Thrower Set, small, GH2005
  Kíváló minőségű, masszív, nehéz anyagból készült 3 db-os dobókés készlet gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 181 mm Penge hossza: 90 mm Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!! Tervezte: Gil Hibben Gyártó: United Cutlery
15.500 Ft
db
gallery thumbnail
Trippie Hippie dobókés szett, 4 db-os, WB1023
  4 db-os dobókés készlet különleges mintázatú felületkezeléssel Kések teljes hossza: 225 mm Penge hossza: 120 mm Penge anyaga: 420-as rozsdamentes acél A készlet 4 db dobókést és 1 db tokot tartalmaz. Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
15.990 Ft
db
gallery thumbnail
Gil Hibben Original Triple Thrower Set, small, GH04558
  Kíváló minőségű, 3 db-os dobókés készlet bőr tokkal. Kések hossza: 160 mm Penge hossza: 80 mm Bőr tokkal Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!! Tervezte: Gil Hibben Gyártó: United Cutlery
17.590 Ft
db
gallery thumbnail
Dobókés készlet céltáblával, XL1549
12 részes dobókés készlet gyöngyvászon tokkal, céltáblával. Kések hossza: 159 mm Kések anyaga: rozsdamentes acél Céltábla átmérője: 370 mm Céltábla anyaga: papírtekercs A céltáblát mindig úgy helyezzük el, hogy mögötte legyen valami szilárd felület. Ha nincs mögötte semmi, akkor a papírtekercs céltábla könnyen széteshet! Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás m...
17.990 Ft
db
gallery thumbnail
Schrade 6 részes dobókés készlet, SCTK6CP
  Extra minőségű, nagyon masszív 6 db-os dobókés készlet. Kések hossza: 205 mm Penge hossza: 115 mm Súlya: 85 g Kések anyaga: 2CR13 rozsdamentes acél, kőmosott felülettel Gyöngyvászon tokkal Gyártó: Schrade (Taylor Brands) Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát ...
18.500 Ft
db
gallery thumbnail
United Kunai dobókés szett, 3 db-os, UC2772
  Nagyméretű, kunai stílusú dobókés szett zsinórral betekert markolattal. Kések hossza: 305 mm Penge hossza: 159 mm Kések anyaga: AUS-6 rozsdamentes acél, eloxált felületkezeléssel Gyöngyvászon tokkal Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!...
18.900 Ft
db
gallery thumbnail
Gil Hibben Titanium Rainbow dobókés szett, GH5042
Extra minőségű, nagyon masszív, nehéz anyagból készült 3 db-os dobókés készlet különleges, szivárványos pengével Kések hossza: 220 mm Penge hossza: 110 mm Kések anyaga: 420 J2 rozsdamentes acél, szivárványos felületkezeléssel Zsinórral betekert markolat Tervezte: Gil Hibben Gyártó: United Cutlery Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának...
19.500 Ft
db
gallery thumbnail
Gil Hibben Gen. 2 Triple Thrower Set, large, GH2011
  Kíváló minőségű, masszív, nehéz anyagból készült 3 db-os dobókés készlet gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 220 mm Penge hossza: 110 mm Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!! Tervezte: Gil Hibben Gyártó: United Cutlery
21.900 Ft
db
gallery thumbnail
Gil Hibben Original Triple Thrower Set, large, GH0455
  Kíváló minőségű, masszív, nehéz anyagból készült 3 db-os dobókés készlet bőr tokkal. Kések hossza: 220 mm Penge hossza: 110 mm Bőr tokkal Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!! Tervezte: Gil Hibben Gyártó: United Cutlery
23.500 Ft
db
gallery thumbnail
SOG Throwing Hawks, dobóbalta szett, TH1001-CP
  Dobásra, vágásra, aprításra stb. is alkalmas, kíváló minőségű, 3 db-os dobóbalta szett Teljes hossza: 270 mm Fej hossza: 145 mm Fej anyaga: 3CR13-as rozsdamentes acél Él hossza: 45 mm Paracorddal betekert markolat Súlya: 220 g Gyöngyvászon védőtokkal Gyártó: SOG Ha azt a terméket dobásra is használni akarja, céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a baltákat! A felhasználás módján...
23.950 Ft
db
gallery thumbnail
Cold Steel Gladius dobókés, 3 db, 80TG3S
Rendkívül masszív, strapabíró dobókések gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 35,5 cm (14") Penge hossza: 21,5 cm  (8 1/2") Penge anyaga: S50C High Carbon Steel, rozsdavédő bevonattal Penge vastagsága: 5 mm Tömeg: 303 g (10,7 oz) A csomag tartalma 3 db dobókés Gyártó: Cold Steel Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és...
34.900 Ft
db