ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
csúzligumik kategóriában szereplő termékek (12 féle termék)

Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
gallery thumbnail
Csúzligumi Advance
Tartalék gumi bőr kosárral kartámaszos, és kartámasz nélküli Advance csúzlikhoz. Made in Italy A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.490 Ft
db
gallery thumbnail
Extra erős csúzligumi, 70 cm-es
Extra erős csúzligumi Hossza: 70 cm Átmérő: 9,5 mm Falvastagság: 2 mm Színe: fekete A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.790 Ft
db
gallery thumbnail
Brutál erős csúzligumi, 70 cm-es
  Brutál erős csúzligumi Hossza: 70 cm Átmérő: 10 mm Falvastagság: 2,5 mm!!! Színe: szürke A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.890 Ft
db
gallery thumbnail
Barnett Standard csúzligumi, 16045
Erős csúzligumi bőr kosárral. Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.290 Ft
db
gallery thumbnail
Marksman csúzligumi, MA3330
  Erős csúzligumi bőr kosárral. Gyártó: Marksman, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.480 Ft
db
gallery thumbnail
Extra erős csúzligumi, fekete, 100 cm-es
Extra erős csúzligumi Hossza: 100 cm Átmérő: 9,5 mm Falvastagság: 2 mm Színe: fekete A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.490 Ft
db
gallery thumbnail
Dupla szárú csúzligumi
Extra erős, dupla szárú csúzligumi a 470.003 cikkszámú csúzlihoz. A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.590 Ft
db
gallery thumbnail
Brutál erős csúzligumi, 1 méter
  Brutál erős csúzligumi Átmérő: 10 mm Falvastagság: 2,5 mm!!! Színe: szürke Az ár 1 méterre értendő! Bármilyen hossz kérhető (1 méter felett), egybefüggő darabban szállítjuk. A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.590 Ft
db
gallery thumbnail
Saunders Wrist Rocket csúzligumi, 531006
Nagyon erős csúzligumi speciális műanyag kosárral. Made in USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.790 Ft
db
gallery thumbnail
Barnett Magnum Power Red csúzligumi, 16000
Kíváló minőségű, extra erős csúzligumi bőr kosárral. Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
3.290 Ft
db
gallery thumbnail
Saunders lapos csúzligumi, 53B994
Speciális lapos, dupla gumis tartalék csúzligumi. Az alábbi modellekhez használható:  - Saunders Double Eagle  - Saunders Falcon II  - Saunders Wrist Rocket Pro Gyártó: Saunders, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
3.790 Ft
db
gallery thumbnail
Pocket Shot csúzlitölcsér, fekete, 3 db
A Pocket Shot fekete csúzlitölcsér, mely az erős változat a tölcsérek között. Ezzel a fekete tölcsérrel a 8mm átmérőjű acélgolyókat közel 300km/h sebességgel tudjuk útjukra bocsátani. Az ár 3db, fekete színű csúzlitölcsért tartalmaz! Anyaga: szilikon
4.990 Ft
db