ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
dobókések kategóriában szereplő termékek (13 féle termék)

Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
gallery thumbnail
Haller Silberpfeil dobókés, 30720
Haller Silberpfeil dobókés műbőr tokkal. Teljes hossza: 215 mm Anyaga: 420-as rozsdamentes acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
2.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller Black dobókés, 40426
Asszimetrikus formájú, normál késként is használható Haller dobókés zsinórral betekert markolattal, gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 220 mm Penge hossza: 110 mm Anyaga: 420-as rozsdamentes acél, eloxált Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
3.790 Ft
db
gallery thumbnail
Haller dobókés, fekete-ezüst, kicsi, 80431
Könnyen kezelhető Haller dobókés gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 200 mm Penge hossza: 115 mm Anyaga: 420-as rozsdamentes acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
4.690 Ft
db
gallery thumbnail
Haller dobókés, fekete-ezüst, nagy, 80432
Könnyen kezelhető Hallerdobókés gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 255 mm Penge hossza: 150 mm Anyaga: 420-as rozsdamentes acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
5.390 Ft
db
gallery thumbnail
Haller dobókés, szénacél, 40430
Masszív dobókés gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 212 mm Penge hossza: 120 mm Tömege: 135 g Anyaga: szénacél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
5.690 Ft
db
gallery thumbnail
Haller Speer dobókés szett, 3 db-os, 83200
Különleges, dárda formájú, 3 db-os Haller dobókés szett zsinórral betekert markolattal, gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 160 mm Penge hossza: 100 mm Tömeg: 38 g Penge anyaga: rozsdamentes acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
5.890 Ft
db
gallery thumbnail
Haller Skorpion dobókés, 83204
Nagyon masszív, asszimetrikus formájú, normál késként is használható Linder dobókés zsinórral betekert markolattal, gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 240 mm Penge hossza: 120 mm Tömege: 150 g Anyaga: 420-as rozsdamentes acél, eloxált Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulá...
6.490 Ft
AKCIÓ! - 8%
5.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller Spinne dobókés szett, 3 db-os, 83201
Különleges formájú, 3 db-os Haller dobókés szett pók mintával, gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 175 mm Penge hossza: 100 mm Penge anyaga: rozsdamentes acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
6.790 Ft
db
gallery thumbnail
Haller Magnum dobókés, 80415
Nagyon masszív, nehéz Haller dobókés gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 250 mm Penge hossza: 140 mm Penge vastagsága: 4,5 mm Anyaga: 420-as rozsdamentes acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller Skorpion dobókés szett, 2 db-os, 83203
Nagyon masszív, asszimetrikus formájú, normál késként is használható Linder dobókés szett zsinórral betekert markolattal, gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 200 mm Penge hossza: 100 mm Tömege: 105 g Anyaga: 420-as rozsdamentes acél, eloxált Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és cs...
7.490 Ft
AKCIÓ! - 7%
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller dobókés készlet, 40437
  Különleges pengeformájú, 3 db-os Haller dobókés szett zsinórral betekert markolattal, gyöngyvászon tokkal. Teljes hossza: 200 mm Penge hossza: 60 mm Tömeg: 153 g Penge anyaga: 420-as rozsdamentes acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!...
7.690 Ft
AKCIÓ! - 9%
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller dobókés készlet kék pengével, 3 db-os, 81452
 Háromrészes dobókés készlet gyöngyvászon tokkal, kék eloxált pengével. Kések teljes hossza: 185 mm Tömeg: 68 g Penge anyaga: 420-as rozsdamentes acél A készlet 3 db dobókést és 1 db tokot tartalmaz. Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Haller dobókés készlet, 3 db-os, 19 cm-es, 83205
Masszív dobókés készlet zsinóros díszítéssel. A kések teljes hossza: 190 mm Tömegük: 64 g /db Penge anyaga: rozsdamentes acél Gyöngyvászon tokkal Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
8.490 Ft
AKCIÓ! - 6%
7.990 Ft
db