ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Ruházat

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
Keresés
Ár: Ft-tól Ft-ig

Keresés csak a termék nevében      Csak az akciós termékek között


Keresendő kifejezés:  kunai
5 db találat 1 oldalon 1. oldal
Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár  Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
6 részes Kunai dobókés készlet, 80417
6 részes Kunai dobókés készlet, 80417
6 részes Kunai stílusú dobókés készlet gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 158 mm Kések anyaga: 420-as acél Tömeg: 35 g Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
6.990 Ft 
db
JKR kunai dobókés készlet, 3 db-os, JKR-519
JKR kunai dobókés készlet, 3 db-os, JKR-519
3 részes kunai típusú dobókés készlet gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 150 mm Penge szélessége: 20 mm Kések anyaga: rozsdamentes acél Egy dobókés tömeg: 35 g   Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!  
3.990 Ft 
db
Kunai dobókés készlet, 12 db-os, 80111
Kunai dobókés készlet, 12 db-os, 80111
12 részes Kunai stílusú dobókés készlet gyöngyvászon tokkal. Kések hossza: 215 mm Kések anyaga: 420-as acél Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
14.900 Ft 
db
Kunai dobókés szett, 3 db-os, 30 cm-es
Kunai dobókés szett, 3 db-os, 30 cm-es
Nagyméretű, kunai stílusú dobókés szett zsinórral betekert markolattal. Kések hossza: 300 mm Kések anyaga: eloxált 420-as acél Gyöngyvászon tokkal Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!!!
14.900 Ft 
db
United Kunai dobókés szett, 3 db-os, UC2772
United Kunai dobókés szett, 3 db-os, UC2772
  Nagyméretű, kunai stílusú dobókés szett zsinórral betekert markolattal. Kések hossza: 305 mm Penge hossza: 159 mm Kések anyaga: AUS-6 rozsdamentes acél, eloxált felületkezeléssel Gyöngyvászon tokkal Céltáblának kizárólag puhafát (fenyő, nyár stb.) vagy más viszonylag lágy anyagot (kartonpapír, polifoam stb.) használjon.  Keményfa, OSB lap, bútorlap, beton stb. nem alkalmas e célra. Emberi vagy állati célra se használja a dobókéseket! A felhasználás módjának és a céltábla anyagának ellenőrizhetetlensége miatt törésre és csorbulásra garanciát nem vállalunk!...
18.900 Ft 
db