ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:Gumilövedékes fegyverek:


Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
Keresés
Ár: Ft-tól Ft-ig

Keresés csak a termék nevében      Csak az akciós termékek között


Keresendő kifejezés:  csúzligumi
11 db találat 1 oldalon 1. oldal
Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár  Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
gallery thumbnail
Barnett Magnum Power Red csúzligumi, 16000
Kíváló minőségű, extra erős csúzligumi bőr kosárral. Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
3.290 Ft 
db
gallery thumbnail
Barnett Standard csúzligumi, 16045
Erős csúzligumi bőr kosárral. Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.290 Ft 
db
gallery thumbnail
Brutál erős csúzligumi, 1 méter
  Brutál erős csúzligumi Átmérő: 10 mm Falvastagság: 2,5 mm!!! Színe: szürke Az ár 1 méterre értendő! Bármilyen hossz kérhető (1 méter felett), egybefüggő darabban szállítjuk. A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.590 Ft 
db
gallery thumbnail
Brutál erős csúzligumi, 70 cm-es
  Brutál erős csúzligumi Hossza: 70 cm Átmérő: 10 mm Falvastagság: 2,5 mm!!! Színe: szürke A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.890 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzligumi Advance
Tartalék gumi bőr kosárral kartámaszos, és kartámasz nélküli Advance csúzlikhoz. Made in Italy A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.490 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzligumi Black Sling csúzlihoz, 40739
Black Sling csúzlihoz való extra erős dupla csúzligumi. Gumi átmérője: 5 mm Kosár anyaga: bőr A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Dupla szárú csúzligumi
Extra erős, dupla szárú csúzligumi a 470.003 cikkszámú csúzlihoz. A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.590 Ft 
db
gallery thumbnail
Extra erős csúzligumi, 70 cm-es
Extra erős csúzligumi Hossza: 70 cm Átmérő: 9,5 mm Falvastagság: 2 mm Színe: fekete A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.790 Ft 
db
gallery thumbnail
Extra erős csúzligumi, fekete, 100 cm-es
Extra erős csúzligumi Hossza: 100 cm Átmérő: 9,5 mm Falvastagság: 2 mm Színe: fekete A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.490 Ft 
db
gallery thumbnail
Saunders lapos csúzligumi, 53B994
Speciális lapos, dupla gumis tartalék csúzligumi. Az alábbi modellekhez használható:  - Saunders Double Eagle  - Saunders Falcon II  - Saunders Wrist Rocket Pro Gyártó: Saunders, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
3.790 Ft 
db
gallery thumbnail
Saunders Wrist Rocket csúzligumi, 531006
Nagyon erős csúzligumi speciális műanyag kosárral. Made in USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.790 Ft 
db