ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Termék ajánló

Érdekes videók


A szamurájkard készítése:Gumilövedékes fegyverek:


Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
Keresés
Ár: Ft-tól Ft-ig

Keresés csak a termék nevében      Csak az akciós termékek között


Keresendő kifejezés:  csúzli
46 db találat 1 oldalon 1. oldal
Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár  Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
gallery thumbnail
Advance csúzli
Nagyon erős csőgumival szerelt csúzli. Markolat: műanyag Kosár: bőr Szár: fém Made in Italy Tartalék gumi kapható hozzá A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.390 Ft 
db
gallery thumbnail
Advance csúzli kartámasszal
Nagyon erős csőgumival szerelt csúzli kartámasszal. A kartámasz felfekszik az alkarra, ezért nem csuklóval, hanem az egész alkarunkkal tartjuk a csúzlit, így lövésünk erősebb és pontosabb lesz. Markolat: műanyag Kosár: bőr Szár: fém Made in Italy A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Advance csúzli, stabilizátorral
Masszív, jól kézreálló csúzli 3 db stabilizátorral, kartámasszal. Markolat: műanyag Kar: acél Made in Italy A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
5.890 Ft 
db
gallery thumbnail
Advance Junior csúzli
Kedvező árú csúzli műanyag markolattal. Made in Italy A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
990 Ft 
db
gallery thumbnail
Barnett Black Widow csúzli, 17018
  Kedvező árú, masszív csúzli kartámasszal, csúszásmentes Soft Touch markolattal. Váz anyaga: fém Gumi: Barnett Standard Band, bőr kosárral 10 db ajándék csúzligolyóval Tartalék gumi kapható hozzá Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
5.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Barnett Cobra csúzli, 16043
Extra minőségű, strapabíró csúzli levehető kartámasszal, csúszásmentes Soft Touch markolattal. Stabilizátor és irányzék is tartozék. Váz anyaga: fém Gumi: Barnett Magnum Power Red, bőr kosárral Tartalék gumi kapható hozzá Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
10.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Barnett Diablo csúzli, 17066
Extra minőségű, strapabíró csúzli levehető kartámasszal, csúszásmentes Soft Touch markolattal. Váz anyaga: fém Gumi: Barnett Standard Band, bőr kosárral Tartalék gumi kapható hozzá Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
9.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Barnett Magnum Power Red csúzligumi, 16000
Kíváló minőségű, extra erős csúzligumi bőr kosárral. Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
3.290 Ft 
db
gallery thumbnail
Barnett Pro Diablo csúzli, 17005
Prémium minőségű, strapabíró kartámaszos csúzli irányzékkal és 3 db stabilizátorral. Markolat: csúszásmentes Soft Touch Váz anyaga: fém Gumi: Standard  Band, bőr kosárral Tartalék gumi kapható hozzá Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
14.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Barnett Standard csúzligumi, 16045
Erős csúzligumi bőr kosárral. Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.290 Ft 
db
gallery thumbnail
Barnett Strike Nine csúzli, 17301
  Kedvező árú, masszív csúzli csúszásmentes Soft Touch markolattal. Váz anyaga: fém Gumi: Barnett Standard Band, bőr kosárral Tartalék gumi kapható hozzá Gyártó: Barnett, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
4.690 Ft 
db
gallery thumbnail
Blackbird Power Long csúzli, 53Q884
  Masszív csúzli extra hosszú karral, állítható kartámasszal. A kartámasz felfekszik az alkarra, ezért nem csuklóval, hanem az egész alkarunkkal tartjuk a csúzlit, így lövésünk erősebb és pontosabb lesz A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
7.890 Ft 
db
gallery thumbnail
Blackbird Pro csúzli, 53N265
  Masszív csúzli irányzékkal, állítható kartámasszal. A kartámasz felfekszik az alkarra, ezért nem csuklóval, hanem az egész alkarunkkal tartjuk a csúzlit, így lövésünk erősebb és pontosabb lesz A markolatban golyótároló rekesz is található. A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
6.390 Ft 
db
gallery thumbnail
Brutál erős csúzligumi, 1 méter
  Brutál erős csúzligumi Átmérő: 10 mm Falvastagság: 2,5 mm!!! Színe: szürke Az ár 1 méterre értendő! Bármilyen hossz kérhető (1 méter felett), egybefüggő darabban szállítjuk. A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.590 Ft 
db
gallery thumbnail
Brutál erős csúzligumi, 70 cm-es
  Brutál erős csúzligumi Hossza: 70 cm Átmérő: 10 mm Falvastagság: 2,5 mm!!! Színe: szürke A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.890 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzli fúvócső 2 in1 Combo, CBR01C
Könnyen összeszerelhető csúzli/fúvócső kombo praktikus rögzítő hevederekkel Fúvócső: anyaga: alu cső 10 db lövedékkel Csúzli markolata: Zytel Súlya: 315 g Gyártó: Combat Ready  
11.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzligolyó 10,5 mm, 100 db
100 db acél csúzligolyó Átmérő: 10,5 mm Tömege: 4,5 g
2.590 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzligolyó 6,5 mm, 100 db
100 db acél csúzligolyó Átmérő: 6,5 mm Tömege: 1,1 g
890 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzligolyó 8 mm, 100 db
100 db acél csúzligolyó Átmérő: 8 mm Tömege: 2,1 g
1.790 Ft
AKCIÓ! - 11%
1.590 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzligolyó 10 mm, 200 db
  Gazdaságos 200 db acél csúzligolyó Átmérő: 10 mm Tömege: 4,1 g
5.190 Ft
AKCIÓ! - 23%
3.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzligolyó 8 mm, 200 db
Gazdaságos 200 db acél csúzligolyó Átmérő: 8 mm Tömege: 2,1 g
3.190 Ft
AKCIÓ! - 19%
2.590 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzligolyó, 9 mm, 50 db
  50 db acél csúzligolyó Átmérő: 9 mm Tömege: 3,6 g
1.150 Ft
AKCIÓ! - 14%
990 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzligumi Advance
Tartalék gumi bőr kosárral kartámaszos, és kartámasz nélküli Advance csúzlikhoz. Made in Italy A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.490 Ft 
db
gallery thumbnail
Csúzligumi Black Sling csúzlihoz, 40739
Black Sling csúzlihoz való extra erős dupla csúzligumi. Gumi átmérője: 5 mm Kosár anyaga: bőr A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Dupla szárú csúzligumi
Extra erős, dupla szárú csúzligumi a 470.003 cikkszámú csúzlihoz. A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.590 Ft 
db
gallery thumbnail
Extra erős csúzligumi, 70 cm-es
Extra erős csúzligumi Hossza: 70 cm Átmérő: 9,5 mm Falvastagság: 2 mm Színe: fekete A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
1.790 Ft 
db
gallery thumbnail
Extra erős csúzligumi, fekete, 100 cm-es
Extra erős csúzligumi Hossza: 100 cm Átmérő: 9,5 mm Falvastagság: 2 mm Színe: fekete A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.490 Ft 
db
gallery thumbnail
Festékes csúzligolyó, 100 db, FPR25051
  Speciális, lebomló festékkel töltött csúzligolyó, amely a becsapódáskor szétrobban, és nyomot hagy. Kaliber: .50 (12,7 mm) A csomag tartalma: 100 db csúzligolyó
2.590 Ft 
db
gallery thumbnail
Marksman Pocket Hunter vadászcsúzli, MA3076W
  Nyílvessző kilövésére alkalmas nagy erejű kartámaszos vadászcsúzli Húzóerő: kb. 42# Nyílvessző kezdősebessége: 115 fps (31"-os carbon vesszővel) Tartozék: 1 db 3 részes pocket Hunter carbon nyílvessző Gyártó: Marksman
23.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Marksman Pocket Hunter vadászcsúzli, SlingBow, MA3075
  Nyílvessző kilövésére alkalmas nagy erejű kartámaszos vadászcsúzli Húzóerő: kb. 42# Nyílvessző kezdősebessége: 115 fps (31"-os carbon vesszővel) Tartozék: 1 db Pocket Hunter carbon nyílvessző field heggyel Gyártó: Marksman
19.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Pocket Shot csúzli
  A csúzli forradalma elkezdődött! A Pocket Shot újgenerációs csúzlit négy szóval jellemezhetjük: gyors-erős-pontos-kicsi. Nem gátol minket a csúzlikosár, nem kell a csúzli méretével foglalkoznunk, mert megjelent egy forradalmi újítás az Amerikai Egyesült Államokból. Az újgenerációs csúzliból nagy pontossággal szinte mindent kilőhetünk, és folyamatosan kéznél van, rendelkezésünkre áll. Két különböző erősségű szilikontölcsér található a csomagban, fekete a normál erősségű, a kék az extra erős. A Pocket Shot csúzli számtalan előnnyel rendelkezik a hagyományos csúzlikhoz képest...
10.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Pocket Shot csúzlitölcsér nyílvesszőhöz, piros, 1 db
  Pocket Shot piros csúzlitölcsér, mely a leghosszabb változat a tölcsérek között, kifejezetten nyílvessző kilövéséhez lett kifejlesztve. Ezzel a piros tölcsérrel a nyílvesszőket közel 300 km/h sebességgel tudjuk útjukra bocsátani. Anyaga: szilikon Az ár 1db piros színű csúzlitölcsért tartalmaz! Fontos: nock védőket minden esetben húzzunk fel a nockra, különben a szilikontölcsér sérülhet! Az ebből adódó sérülésekért felelősséget nem vállalunk!  
2.890 Ft 
db
gallery thumbnail
Pocket Shot csúzlitölcsér, fekete, 3 db
A Pocket Shot fekete csúzlitölcsér, mely az erős változat a tölcsérek között. Ezzel a fekete tölcsérrel a 8mm átmérőjű acélgolyókat közel 300km/h sebességgel tudjuk útjukra bocsátani. Az ár 3db, fekete színű csúzlitölcsért tartalmaz! Anyaga: szilikon
4.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Pocket Shot Fastload Clip, övre fűzhető mágneses muníció tartó
Praktikus mágneses csúzligolyó tartó, mely használatával a fém csúzligolyók mindig kéznél vannak, és gyorsan utántölthetők
3.490 Ft 
db
gallery thumbnail
Pocket Shot Fastload Holster mágneses, bőr muníciótartó
  Praktikus mágneses csúzligolyó tartó marhabőrből, mely használatával a fém csúzligolyók mindig kéznél vannak, és gyorsan utántölthetők. A csúzli és muníciótartó övre fűzhető. Mérete: 10 x 7 cm Anyaga: bőr és réz
9.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Pocket Shot nyílvessző lövő sörtés kifutó, nyílvesszővel
  A csúzli forradalma elkezdődött! Eddig is számtalan dolgot tudtunk a Pocket Shot csúzlival kilőni, de ezzel a forradalmi újítással íj, számszeríj nélkül tudunk nyilvesszőt célba juttatni. Nem kell hozzá szaktudás, szakember segítsége, egyszerűen megvesszük a csomagot és használjuk. A Pocket Shot sörtés kifutóval rendelkező, újgenerációs nyilvessző lövő csúzlit négy szóval jellemezhetjük: gyors-erős-pontos-kicsi. Gyerekek esetében fontos megjegyezni, hogy szükség van szülői felügyeletre a csúzli használata során.   A Pocket Shot nyilvesszős csúzli előnyei:  - 2...
16.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Saunders csúzligolyó, 100 db
Saunders csúzligolyó 100 db-os csomagban. Kaliber:  .56 (14,2 mm) Anyaga: üveg Színe: sárga Made in USA
4.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Saunders Double Eagle csúzli, 53G094
Rendkívül erős, kényelmes, dupla gumival szerelt kartámaszos csúzli. Könnyedén összecsukható. Tartalék gumi rendelhető hozzá. Made in USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
19.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Saunders Falcon II csúzli, 531002
Rendkívül erős, kényelmes kartámaszos csúzli dupla csúzligumival. Tartalék gumi rendelhető hozzá. Made in USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
17.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Saunders lapos csúzligumi, 53B994
Speciális lapos, dupla gumis tartalék csúzligumi. Az alábbi modellekhez használható:  - Saunders Double Eagle  - Saunders Falcon II  - Saunders Wrist Rocket Pro Gyártó: Saunders, USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
3.790 Ft 
db
gallery thumbnail
Saunders Wrist Rocket csúzligumi, 531006
Nagyon erős csúzligumi speciális műanyag kosárral. Made in USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!
2.790 Ft 
db
gallery thumbnail
Saunders Wrist Rocket Pro csúzli, 53B993
A világ egyik legerősebb csúzlijának tartják ezt a rendkívül masszív, és erős, különleges kialakítású kartámaszos csúzlit, mely szállításhoz kicsire összecsukható, és akár le is lakatolható. Tartalék gumi kapható hozzá. Made in USA A használat módja és a tárolási körülmények ellenőrizhetetlensége miatt a csúzligumira garanciát nem vállalunk!!!  
23.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Saunders Wrist-Rocket® Wing csúzli, 53Q678
A Wing ™ egy új, és innovatív céllövő eszköz tapasztalt csúzlirajongók számára. A futurisztikus külső egy rendkívül ergonomikus, biztonságos, és könnyen kezelhető szerkezetet takar. A csúzlit nem kell erősen markolnunk, hanem az íjakhoz hasonlóan a csuklószíj megfelelő beállítása után csak támasztani kell. Lövés után a csúzli szabadon lebillen, a lövés pontosságát nem befolyásolja a görcsös szorítás. A lövés és célzás egyszerű, és igazán különleges élményt nyújt Praktikus tárolórekesz lövedékek, vagy tartalék gumi számára Könnyen cserélhető lapos csúzligumi  Állítható csu...
23.900 Ft 
db
gallery thumbnail
Színes csúzligolyó, 15 mm-es, 100 db
Színes, könnyű csúzligolyó céllövészethez, a golyók röpte jól látható. Átmérő: 15 mm Tömege: 1,6 g Keménység: 98 Shore Anyaga: tömör, kemény PP műanyag A csomag tartalma 100 db csúzligolyó.
1.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Trumark kerámia csúzligolyó, 50 db, TUSA50C
  50 db kerámia csúzligolyó Átmérő:  cal .50  (12,7 mm) Tracer (fénygyűjtő) bevonattal. Sötétben fehéres fénnyel világít, ezért könnyebben összegyűjthető Gyártó: Trumark (USA)
2.590 Ft
AKCIÓ! - 8%
2.390 Ft 
db
gallery thumbnail
Umarex kerámia csúzligolyó, 50 db, 2.2428
  50 db kerámia csúzligolyó Átmérő:  cal .50  (12,4 mm)
2.490 Ft 
db