ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Ruházat

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
Keresés
Ár: Ft-tól Ft-ig

Csak készleten lévő termékek      Keresés csak a termék nevében      Csak az akciós termékek között


Keresendő kifejezés:  6 mm
16 db találat 1 oldalon 1. oldal
Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár  Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
6 mm-es acélgolyók, 80578
6 mm-es acélgolyók, 80578
6 mm-es acélgolyók Little Panther és Skorpion PBX Dual nyílpisztolyhoz 50 db/csomag
890 Ft 
db
6 mm-es gázpatron
6 mm-es gázpatron
Gázpatron gáz- és riasztófegyverekhez Kaliber: 6 mm Hatóanyag: chloracetophenon, 85 mg/patron Gyártó: Wadie, Németország A doboz tartalma 10 db, az ár az egész dobozra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
2.100 Ft 
db
6 mm-es riasztópatron, RWS / Geco
6 mm-es riasztópatron, RWS / Geco
Riasztópatron gáz- és riasztófegyverekhez. Kaliber: 6 mm Gyártó: Dynamit Nobel / RUAG Ammotec, Németország A doboz tartalma 100 db, az ár 1 db-ra értendő. Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
40 Ft 
db
6 mm-es riasztópatron, Walther
6 mm-es riasztópatron, Walther
Riasztópatron gáz- és riasztófegyverekhez Kaliber: 6 mm Gyártó: Umarex, Németország A doboz tartalma 100 db, az ár az egész dobozra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
2.990 Ft 
db
Delphin Porta Pocket botzsák 300-2 kiegészítő rekesszel, 165cm, 430406170
Delphin Porta Pocket botzsák 300-2 kiegészítő rekesszel, 165cm, 430406170
   Delphin Porta POCKET egy továbbfejlesztett modell, alapja a klasszikus és népszerű PORTA botzsák. Ez a botzsák két darab kétrészes, 300 cm-es botra lett tervezve orsókkal együtt. A tervezés egészét a Delphin szakemberei végezték.    A botzsák minden oldala 6 mm-es béléssel van ellátva, beleértve a válaszfalat is, így nem tudnak a botok egymásban kárt tenni szállítás közben.  A botok mindkét kamra belsejében tépőzárral rögzíthetők. Tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy beleférjenek a legnagyobb orsók és botok 50mm-es keverőgyűrűkkel is. Merjük á...
10.390 Ft
AKCIÓ! - 10%
9.350 Ft 
db
Flóbert töltény, 6 mm-es
Flóbert töltény, 6 mm-es Ez a termék csak személyesen vásárolható meg.
Peremgyújtásos flóbert töltény gömblövedékkel. Kaliber: 6 mm Gyártó: Dynamit Nobel, Németország Az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz.
110 Ft 
Flóbert töltény, 6 mm-es hegyes
Flóbert töltény, 6 mm-es hegyes Ez a termék csak személyesen vásárolható meg.
  Peremgyújtásos flóbert töltény hegyes lövedékkel. Kaliber: 6 mm Gyártó: RWS / RUAG Németország Az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben.  Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz.
100 Ft 
Flóbert töltény, 6 mm-es, S&B, cseh
Flóbert töltény, 6 mm-es, S&B, cseh Ez a termék csak személyesen vásárolható meg.
Peremgyújtásos flóbert töltény gömblövedékkel. Kaliber: 6 mm Gyártó: Sellier&Bellot, Czech Republic Az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz.
80 Ft 
Gumigolyó, 17,6 mm-es
Gumigolyó, 17,6 mm-es
  G-Shoot gumilövedékes fegyverekhez használható kemény gumigolyó Átmérő: 17,6 mm Tömeg: 3,4 g Színe: fekete Az ár 1 db-ra értendő Csak saját felelősségre használható!
50 Ft 
db
Polipropilén kötél,  6 mm-es
Polipropilén kötél, 6 mm-es
Polipropilén fonatolt kötél túrázáshoz, sátrazáshoz Vízben felúszó, ezért vizisportokhoz, horgonyzáshoz is kíválóan használható Átmérő: 6 mm Terhelhetőség: 180 kg Súlya: 17 g/méter Színe: raktárkészlettől függően változó Anyaga: polipropilén, UV stabil Az ár 1 méterre értendő   Nem dinamikus kötél, ezért hegymászáshoz, függeszkedéshez nem használható!
130 Ft 
db
Röhm Little Joe gázpisztoly övcsattal, 6 mm
Röhm Little Joe gázpisztoly övcsattal, 6 mm
Kisméretű, kíváló minőségű forgótáras revolver övre szerelhető övcsattal, melyből a revolver villámgyorsan kivehető. Kaliber: 6 mm Tárkapacitás: 5 db Hossza: 104 mm Szélessége: 21 mm Magasság: 62 mm Súlya: 135 g Sütési mód: SA Anyaga: spiáter Színe: nikkel Gyártó: Röhm, Németország Az MKH kártya költségét az ár tartalmazza, viselési engedély kérhető rá Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz.  Tudnivalók: Gáz- és riasz...
62.900 Ft 
db
Röhm Little Joe gázpisztoly, 6 mm, barnított
Röhm Little Joe gázpisztoly, 6 mm, barnított
Kisméretű, kíváló minőségű forgótáras revolver. Kaliber: 6 mm Tárkapacitás: 5 db Hossza: 104 mm Szélessége: 21 mm Magasság: 62 mm Súlya: 135 g Sütési mód: SA Anyaga: spiáter Színe: fekete Gyártó: Röhm, Németország Az MKH kártya költségét az ár tartalmazza, viselési engedély kérhető rá Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz.  Gáz- és riasztófegyver szabadon vásárolható, tartható, de utcai viseléséhez engedély szü...
42.500 Ft 
db
Röhm Little Joe gázpisztoly, 6 mm, nikkelezett
Röhm Little Joe gázpisztoly, 6 mm, nikkelezett
  Kisméretű, kíváló minőségű forgótáras revolver. Kaliber: 6 mm  Tárkapacitás: 5 db Hossza: 104 mm Szélessége: 21 mm Magasság: 62 mm Súlya: 135 g Sütési mód: SA Anyaga: spiáter  Színe: nikkelezett Gyártó: Röhm, Németország Az MKH kártya költségét az ár tartalmazza, viselési engedély kérhető rá Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz.    Gáz- és riasztófegyver szabadon vásárolható, tartható, de utcai ...
45.900 Ft 
db
Skenco Newboy Hollow Point, 5,6 mm
Skenco Newboy Hollow Point, 5,6 mm
  Kíváló minőségű, expandáló fejű túlméretes ólom lövedék. Kíválóan használható Keserű Sniper, Magnum Defender K-56 stb. elöltöltős fegyverekhez Kaliber: 5,6 mm (.22) Tömege: 20,3 grain (1,32 gramm) 100 db/doboz Gyártó: Skenco
1.290 Ft 
db
Tisztítókefe készlet, cal .22, (5.6 mm-es)
Tisztítókefe készlet, cal .22, (5.6 mm-es)
3 db-os tisztítókefe készlet, 5,5-5,6 mm-es csőátmérőjű fegyverekhez 1 db bronzkefe, az ólomlerakódás eltávolításához 1 db sörtekefe, a szennyeződések eltávolításához 1 db rongykefe, a cső fegyverolajjal történő áthúzásához Menet: M3-as anyamenet
890 Ft 
db
Victory 6 mm-es riasztópatron
Victory 6 mm-es riasztópatron
Riasztópatron gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 6 mm flobert K. A doboz tartalma 100 db, az ár az egész dobozra értendő Gyártó: Victory, Bosnia and Herczegovina Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
3.290 Ft 
db