67 rétegű damaszk acélból készült, kiváló minőségű, sokoldalúan használható konyhakés. Ideális konyhakés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, és kisebb halak filézése (természetesen erre dedikált filézővel a munka még könnyebb). Az optimális hosszúságú penge könnyebb irányíthatóságot, és akár nagyobb felületek vágását is biztosítja. A jó minőségű séfkés minden hobby és profi szakács nélkülözhetetlen eszköze, akár úgy is mondhajuk, hogy a "konyha lelke".
A "kiritsuke" szó jelentése (切りつけ) "vágás", és a kés kialakítása is tükrözi ezt a célt. Valójában sok japán étteremben csak a főszakács használhatja őket, ezért az egysarkú ferde élű Kiritsuke-t gyakran a szakértelem és a státusz vagy a rangidő szimbólumának tekintik.
A Tokisu Kiritsuke kiváló minőségű és hosszú élettartalmú alapanyagokból készül.
Penge anyaga: 67 rétegű damaszk acél
Penge mérete: 20,00 cm
Fogantyú mérete: 12,00 cm
Teljes mérete: 32,00 cm
Penge vastagsága: 2,40 mm
Markolat: gumírozott műanyag
Súlya: 155 g
Díszdobozban szállítjuk!
Gyártó: Tokisu®