67 rétegű damaszk acélból készült, kiváló minőségű, sokoldalúan használható szakácskés. Borotvaéles kés, melyet a szakemberek és az otthoni szakácsok egyaránt előszeretettel használnak.
A gyuto szó jelentése "marhakés", és ez a kés eredetileg kifejezetten erre a célra készült. Azonban hamarosan kiderült, hogy a gyuto sokoldalú eszköz, és más konyhai feladatokra is kiválóan alkalmas. Mára a gyuto az egyik legnépszerűbb japán konyhakés a világon.
A 19,5 cm hosszú pengéjű Tokisu Gyuto A legsokoldalúbb konyhakés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása
A Tokisu Small Gyuto kiváló minőségű és hosszú élettartalmú alapanyagokból készül.
Penge anyaga: 67 rétegű damaszk acél
Penge mérete: 19,50 cm
Fogantyú mérete: 13,00 cm
Teljes mérete: 32,50 cm
Penge vastagsága: 2,30 mm
Markolat: stabilizált fa
Súlya: 148 g
Díszdobozban szállítjuk!
Gyártó: Tokisu®