ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Ruházat

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Termék ajánló


Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 

Olight H37 Wave tölthető fejlámpa 2500 lumen, OLIH37

Lámpák / Olight lámpák / Azonosító: 13210

54.900 Ft
db
Olight H37 Wave tölthető fejlámpa 2500 lumen, OLIH37
 

A fejlámpa, amit skandináv éjszakákhoz terveztek. Rendkívül sokrétűen használható professzionális készülék. Szúrófény, szórt fény, 3 db lenyűgöző teljesítményű LED, fokozatmentesen állítható fényerő, bekapcsolás kézlendítéssel. Minden egyben.

Az Olight egy kifejezetten nagy teljesítményű lámpát dobott piacra a H37 Wave személyében, ami szinte nappali fényt varázsol használója köré bármilyen éjszakai tevékenység során. A készülék házában 1 db nagy teljesítményű LED felel a szúrófény előállításáért, és két kisebb LED a szórt fény létrehozásáért. A vezérlő potméter segítségével egy hosszú gombnyomásra kapcsol be a lámpa, míg rövid gombnyomásokkal válthatunk koncentrált fénycsóva és szórt fény között. Mindeközben a potméter elfordításával fokozatmentesen beállítható a kívánt fényerő, ami 50 lumentől akár 2500 lumenig tartó skálán mozoghat, így akár közeli munkavégzéshez alkalmas a szem fáradása nélkül, vagy akár arra is, hogy legalább 200 méteres körzetben segítsen a biztos tájékozódásban egy vaksötét éjszakán. Az Olight-nál ez nem számokkal dobálózás. A teljesítmény tényleg meggyőző. A tartozék két részes (felül és körben) fejpánt hátsó részén a pánton tépőzárral rögzíthető akkumulátor pakk így fényintenzitás függvényében 2 órától egészen 80 órán keresztül képes táplálni a fényforrásokat. A fejpánthoz elegendő az alap 20 cm hosszú vezeték a lámpa és akkumulátora között. Amennyiben az akkumulátort nem a fejpánton helyezik el, az Olight egy 1 méter hosszú toldó vezetéket is mellékel a lámpához.

A szúró és szórt fény külön-külön, vagy akár együtt is használható. A lámpa rendelkezik kézlendítés funkcióval is. A potméter hosszú nyomásra kapcsolja be alapállapotról a lámpát, de kikapcsolt állapotban rövid nyomásra aktiválódik egy funkció, ami halvány kék derengéssel jelzi, hogy ebben az állapotban a hosszú gombnyomás a kézlendítés szenzort kapcsolja be. Ebben az állapotban a beállított funkciót a ledsor előtt egyetlen kézlendítéssel lehet be-, vagy kikapcsolni. A funkció újbóli hosszú gombnyomásra inaktiválódik.

Hasznos eszköz lehet olyanok kezében, akik nem csak időszakosan, hanem rendszeresen az éjszakában mozognak, dolgoznak, esetleg hobbijukat (pl. vadászat) űzik a legsötétebb órákban. 


Energiaellátás

5200 mAh, 7.4 V

Anyaghasználat

műanyag

Lámpák üzemidő

2500 lumen legnagyobb fényerőn max 2 óra, 50 lumen legkisebb fényerőn akár 80 óra

Max. fényáram (lumen)             

2500

Max. fényerő (kandela)

12100

Max. hatótáv (m)

220

Tölthető

Igen

Vízállóság

IPX4

Méretek

77 x 51 x 44 mm (lámpa) + 41 x 41 x 75 mm (akkumulátor)

Tartozékok

lámpa, fejpánt (felső és hátsó rész), akkumulátor pakk rövid vezetékkel (20 cm) tépőzáras tartóban, hosszabbító vezeték (100 cm), hálózati töltő, garanciajegy

Színe

fekete

Tömeg

433g


Gyártó: Olight®
Megtekintve: 51