ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Ruházat

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Termék ajánló


Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 

Delphin Briton 2+1-es elektromos rádiós kapásjelző szett, 900022430

36.690 Ft
AKCIÓ! - 10%
32.990 Ft
db
Delphin Briton 2+1-es elektromos rádiós kapásjelző szett, 900022430

   Kiválóan kidolgozott készlet, amely a legapróbb részletekig átgondolt. Első pillantásra egy minimalista formatervezést fogalmaz meg, amely időtlen, több évnyi használat után is naprakésznek fog tűnni. A szettel már az első találkozás nagyon pozitív. A felhasznált alkatrészek hibátlanok és tökéletesen illeszkednek egymáshoz, amit még jobban kihangsúlyoz a kidolgozott alumínium hangszórótakaró. Ezek egyértelműen a legerősebb designelemei.
   Minden műanyag része gumírozott, ami általában a sokkal drágább szettek sajátossága. A BRITON kapásjelző szettet kiváló hozzáférés jellemzi az elemekhez, ami elősegíti a gyors elemcserét. A kapásjelzőt és a vevőegységet is egyaránt három darab AAA típusú elem táplálja. A bónusz, hogy az elemek szett tartalmát képezik! Ezenkívül a BRITON a hosszútávú tesztek során kiváló elem-élettartammal jeleskedett, és a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között (-25°C és +35°C) volt tesztelve. A készlet hatótávolsága 200 m, ami függ a körülményektől (környező terep, növényzet sűrűsége, akkumulátor kapacitása)! Továbbá a speciális testformának és az elektronika izolálásának köszönhetően kiváló a vízállósága. Még a heves eső sem szakítja meg a vevőegység és a jelzőberendezések kapcsolatát.
   A bekapcsolás a billenőkapcsolókkal történik. Ez garantálja a problémamentes bekapcsolást még a legnagyobb sötétben is. Ezenkívül ez a mechanizmus jóval ellenállóbb. A vevőegységnél és a kapásjelzőnél lehetőség van 8 hangszín választására 8 hangerőszintben (beleértve a néma üzemmódot is). A vevőegységnél természetes a vibrációs mód, elem merülésének jelzése és a beállítások megőrzése a memóriában. A komfortos szállítást segíti a grátisz kézpánt. A kapásjelző lehetővé teszi a görgőhenger háttérvilágítását, 5 érzékenységi szint beállítását (0,8 és 4,0 cm között), alacsony töltöttségi szint jelzését. 2,5 mm-es jack bemenet található rajta. Szintén megőrzi a beállításokat a memóriájában. A görgő mechanikusan blokkolható a mágneseknek köszönhetően, ami hasznos, míg beállítja a kapásjelzőket dobás után (nem jeleznek hamis kapást).
   Ha teljes készletet vásárol, akkor automatikusan kap egy erős tokot és egy részletes használati utasítást. A Delphin BRITON kapásjelző szett minősége mellett egyértelműen kiállunk. Mindez elegendő ok arra, hogy erre szettre 3 év jótállást adjunk!
Megtekintve: 33