ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Ruházat

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Termék ajánló


Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 

Delphin WSM Mérlegelő táska, 955000040

13.990 Ft
AKCIÓ! - 10%
12.590 Ft
db
Delphin WSM Mérlegelő táska, 955000040

   Mérlegelő táska erős hálós anyagból, melyet a lebegtetőknek és hálós anyagának köszönhetően haltartónak is tud használni, míg a halat leméri vagy visszaengedi. A fényvisszaverő szalagoknak köszönhetően sötétben is jól látható. Hálós anyagának köszönhetően kisebb a táska súlya, a hal emelésénél az összes víz kifolyik, így az anyag nincs túlterhelve, és pontosabb mérést tesz lehetővé.
   A masszív cipzár a táska mindkét oldalán és a tetején is végigfut, ami azt jelenti, hogy a WSM-t szinte teljesen szét tudja cipzározni, így egyszerűbb kezelni. Az erős 25mm átmérőjű alumínium csövek könnyedén szétszedhető, így szállításkor nem foglal nagy helyet. A hosszú, erős textilfülek segítségével a mérlegelőre egyszerűen és kényelmesen fel tudja akasztani. Ezeken a füleken fémgyűrűk vannak így a mérleg kampójára egyszerű felakasztani. A táska sarkaiban négy rövidebb fül szolgál normál hordozáshoz.
   A táska része a 4,5m hosszú rögzítőzsinór, melynek a végén menetes rész van, így a parton a rögzítése egyszerű és biztonságos. A rögzítőzsinór a táska oldalán lévő kis zsebben van elhelyezve. A táska felső részén és az oldalán klipsz található a cipzár fixálására, hogy elkerüljük a táska nem kívánt kinyílását, vagy használhatja ezeket következő rögzítő pontként.

Méret: 125x45x30cm
Szállítási méret: 70x20x15cm
Súly: 1,5kg
Terhelhetőség: 50kg

Megtekintve: 106