ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Ruházat

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Termék ajánló


Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 

Delphin CM Carpath bojlis szék, 410100060

18.990 Ft
AKCIÓ! - 11%
16.990 Ft
db
Delphin CM Carpath bojlis szék, 410100060


   A Delphin CARPATH horgászszék a széria legkisebb modellje, mely semmiben nem marad el nagyobb testvéreitől. A Delphin CM egy nagyon kényelmes, stabil és kifinomult szék, az utolsó részletekig
kidolgozva. Szerkezete nagyon erős, stabil, viszont egyszerű a szállítása. A szék lábai biztosítékkal vannak rögzítve, melyeknek köszönhetően elmozdításakor nem áll fenn a lábak összezáródása és az esetleges esés. A szék lábainak felülő része (tappancsai) robusztusak és rugalmasak, lehetővé téve az alkalmazkodást bármilyen terepen. A szék szerkezetén a központi matrac pontosan illeszkedik.
   Az anyagok kombinációja biztosítja a funkcionalitását és a tökéletes esztétikai benyomást. Az alapanyag 600D Carpath terepmintával, melyet kiegészít egy terepminta nélküli rész, valamint a fejtámlán használt filc. A teljes kényelemhez hozzájárulnak a karfák, melyeket értékelni fogja hosszabb vízparti való tartózkodásnál.
   A széknek új szintet ad
az előkészített csatlakozókon rögzített UNIQ Bag táska (20x15cm), mely a csomagolás részét képezi. Ebben a táskában kényelmesen tárolhatja iratait és mobilját. Az univerzális tépőzárnak köszönhetően könnyedén felakaszthatja az övére vagy a horgászágy szerkezetére, hogy mindig kéznél legyen.

Műszaki paraméterek:
Terhelhetőség: 110kg
Ülőrész mérete: 43x48cm
Háttámla magassága: 50cm
Ülőrész magassága: 32-40cm
Tömeg: 4,95kg
Szállítási méret: 68x57x14cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a pontysziluetteket foglalja magában és alkotja ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervezőasztalairól származik és a horgászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba helyezi.

Megtekintve: 184