ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
titkos rejtekhelyek kategóriában szereplő termékek (35 féle termék)

Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely öngyújtóban
Egy öngyújtó, melynek az alja kipattintható, és benne egy kis titkos rejtekhely található.. Ideális utazáshoz, irodába, otthonra stb. Rendelhető színek: piros, kék, fehér, fekete
1.390 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely rúzsban
  Egy igazihoz megszólalásig hasonlító ajakrúzs, melynek alja lecsavarható, és benne egy kis titkos rejtekhely található. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (fürdőszoba stb.) Rendelhető színek: fekete, fehér, rózsaszín, bíbor Hossza: 75 mm
1.890 Ft
AKCIÓ! - 11%
1.690 Ft
db
gallery thumbnail
Gyöngyvászon öv pénztároló zsebbel, 22513A
Gyöngyvászon öv rejtett pénztároló zsebbel, krómozott fémcsattal. Hossza: max. 130 cm Szélessége: 32 mm Színe: fekete
1.850 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely góliát elemben
Az igazi góliát elemre (D cell) megszólalásig hasonlító titkos trezor. Az elem alja egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük az elem belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra. Magassága: 57 mm Átmérő: 33 mm A doboz egy elemgyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik! Tömege is hasonlít egy góliát elemre!
2.500 Ft
AKCIÓ! - 8%
2.290 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely kőben
Egy igazi kőre hasonlító titkos rejtekhely, melybe elrejthetjük értékeinket, kulcsunkat. Mérete: kb. 80x60x40 mm
2.890 Ft
AKCIÓ! - 14%
2.490 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely csavarhúzóban
Egy igazi csavarhúzó, melynek nyele szétcsavarható, és benne egy kis titkos rejtekhely található.. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (garázs, műhely, szerszámosláda stb.) Hossza: 170 mm
3.790 Ft
AKCIÓ! - 5%
3.590 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely paradicsomleves dobozban
  Az igazi 400 g-os Heinz paradicsomleves konzervre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz alja egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. konyha, spájz stb.) Magassága: 110 mm Átmérő: 75 mm A doboz konzervgyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
3.990 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely hőmérőben, DSTherm
  Falra fúrással rögzíthető, vagy kétoldalas ragasztóval felragasztható hőmérő, melybe elrejthetjük értékeinket, kulcsunkat. Mérete: kb. 160x60x25 mm
3.990 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Bonduelle zöldbab dobozban, DSGB
  Az igazi 850 g-os Bonduelle zöldbabra megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. konyha, spájz stb.) Magassága: 120 mm Átmérő: 100 mm A doboz a Bonduelle gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
4.690 Ft
AKCIÓ! - 9%
4.290 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Bolognai szósz dobozban
  Az igazi 400 g-os Bolognai szósz konzervre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. konyha, spájz stb.) Magassága: 60 mm Átmérő: 100 mm A doboz konzervgyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
4.490 Ft
AKCIÓ! - 2%
4.390 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Hero cseresznyebefőtt dobozban
Az igazi 860 g-os Hero cseresznyebefőttre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. konyha, spájz stb.) Magassága: 120 mm Átmérő: 100 mm A doboz a Hero gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
4.990 Ft
AKCIÓ! - 10%
4.490 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Hengstenberg vöröskáposztás dobozban
Az igazi 810 g-os Hengstenberg vöröskáposztára megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. konyha, spájz stb.) Magassága: 120 mm Átmérő: 103 mm A doboz a Hengstenberg gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
4.990 Ft
AKCIÓ! - 10%
4.490 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Hero babkonzerv dobozban
  Az igazi 880 g-os Hero babkonzervre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. konyha, spájz stb.) Magassága: 120 mm Átmérő: 100 mm A doboz a Hero gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
4.990 Ft
AKCIÓ! - 10%
4.490 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Chilli con Carne dobozban
  Az igazi 400 g-os Chilli con Carne konzervre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. konyha, spájz stb.) Magassága: 60 mm Átmérő: 100 mm A doboz konzervgyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
4.490 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Heinz babkonzervben, HBZ02
  Az igazi Heinz babkonzervre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz alja lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. konyha, spájz stb.) Magassága: 110 mm Átmérő: 75 mm A doboz a Heinz gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
4.790 Ft
AKCIÓ! - 6%
4.490 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Maggi Ravioli dobozban
Az igazi 800 g-os Maggi Ravioli konzervre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. konyha, spájz stb.) Magassága: 120 mm Átmérő: 103 mm A doboz a Maggi gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
4.990 Ft
AKCIÓ! - 8%
4.590 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Bonduelle kukorica dobozban
Az igazi 850 g-os Bonduelle kukoricára megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. konyha, spájz stb.) Magassága: 120 mm Átmérő: 100 mm A doboz a Bonduelle gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
4.990 Ft
AKCIÓ! - 8%
4.590 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely hajkefében, HB
  Egy igazi hajkefe, melynek a sörtés része kipattintható, és benne egy kis titkos rejtekhely található.. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (fürdőszoba stb.) Hossza: 240 mm
4.690 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Effect energiaital dobozban, DS411
  Az igazi 0,25 l-es Effect energiaitalra megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (hűtő, konyha, spájz stb.) Magassága: 130 mm Átmérő: 50 mm A doboz az Effect gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik! Tömege is egy teli energiaitalos dobozra!
4.990 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Sanpellegrino dobozban, SanP
  Az igazi 0,33 l-es Sanpellegrino Orange üditőre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (hűtő, konyha, spájz stb.) Magassága: 115 mm Átmérő: 65 mm A doboz a Sanpellegrino gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik! Tömege is egy teli üdítőitalos dobozra hasonlít!
5.590 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely XXL energiaital dobozban
  Az igazi XXL energiaitalra megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (pl. hűtő, konyha, spájz stb.) Magassága: 135 mm Átmérő: 50 mm A doboz energiaital gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik! Tömege is hasonlít a teli doboz tömegére!
5.790 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Pepsi-Cola dobozban
Az igazi 0,33 l-es Pepsi-Colára megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (hűtő, konyha, spájz stb.) Magassága: 115 mm Átmérő: 65 mm A doboz a Pepsi gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik! Tömege is egy teli Pepsi-Colás dobozra hasonlít!
5.890 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Lipton Eistee dobozban
Az igazi 0,33 l-es Lipton Eistee üditőre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (hűtő, konyha, spájz stb.) Magassága: 115 mm Átmérő: 65 mm A doboz a Lipton gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik! Tömege is egy teli Lipton Eistee dobozra hasonlít!
5.890 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely napolajban, SunP
Egy valódi napolajas flakonból átalakított titkos rejtekhely, mely ideális utazáshoz, strandra, tengerpartra vagy akár otthonra is. A flakon teteje egy ötletes megoldással lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Magassága: 180 mm Átmérő: 50 mm A doboz mérete, felirata stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
5.990 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Holsten sörösdobozban, HolB
  Az igazi 0,5 l-es Holsten sörre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (hűtő, konyha, spájz stb.) Magassága: 160 mm Átmérő: 65 mm A doboz a Holsten gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik! Tömege is egy teli sörösdobozra hasonlít!
5.990 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely borotvahabos flakonban, CRSV
  Egy igazi borotvahabos flakonra megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz alja egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (fürdőszoba stb.) Magassága: 195 mm Átmérő: 65 mm A doboz mérete, felirata stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
6.390 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Beck's sör dobozban
Az igazi 0,5 l-es Beck's sörre megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (hűtő, konyha, spájz stb.) Magassága: 160 mm Átmérő: 65 mm A doboz a Beck's gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik! Tömege is egy teli Beck's sör dobozra hasonlít!
6.490 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Jack Daniel's Cola dobozban
Az igazi 0,33 l-es Jack Daniel's Cola dobozra megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz teteje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (hűtő, konyha, spájz stb.) Magassága: 115 mm Átmérő: 65 mm A doboz a Coca-Cola gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik! Tömege is egy teli Jack Daniel's Cola dobozra hasonlít!
6.490 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Ballistol olaj dobozban
Az igazi 400 ml-es Ballistol olajra megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz alja egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (garázs, műhely stb.) Magassága: 240 mm Átmérő: 65 mm A doboz a Ballistol gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
6.990 Ft
AKCIÓ! - 4%
6.690 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Gunex fegyverspray dobozban
Az igazi 400 ml-es Gunex fegyverolajra megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz alja egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (garázs, műhely, stb.) Magassága: 240 mm Átmérő: 65 mm A doboz a Ballistol gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely Ballistol szúnyogriasztó dobozban
Az igazi 500 ml-es Ballistol szúnyogriasztóra megszólalásig hasonlító titkos trezor. A doboz alja egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (garázs, műhely stb.) Magassága: 240 mm Átmérő: 65 mm A doboz a Ballistol gyárban készül, méret, felirat stb. az eredetivel teljesen megegyezik!
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely csavarban, DS605
Egy igazi csavarra megszólalásig hasonlító titkos trezor. A csavar feje egy ötletes menettel lecsavarható, így értékeinket elrejthetjük a doboz belsejében. Ideális rejtekhely utazáshoz, vagy otthonra (garázs, műhely stb.) Hossza: 80 mm Menet: 25 mm Fej/anya átmérő: 37 mm A csavar egy valódi csavarból készül, méret, súly az eredetihez hasonló!
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely gyertyában
  Egy igazi nagyméretű gyertya, melynek belsejében egy fém hengerben titkos rejtekhely található.. Ideális rejtekhely otthonra (nappali stb.) Magassága: 165 mm Átmérő: 85 mm
6.990 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely faliórában
Egy igazi, működő falióra,melynek az elejét kihajthatjuk, és alatta egy kis titkos rejtekhely található. Ideális otthonra, irodába, műhelybe, hotelszobába stb. 1 db AA elemmel működik ( nem tartozék) Átmérő: 245 mm Mélysége: 7 cm
7.590 Ft
db
gallery thumbnail
Titkos rejtekhely falilámpában, DS614
  Egy valódi, működőképes falilámpa, melybe értékeinket is elrejthetjük. A lámpa a búra megnyomásával kapcsolható be, a titkos rekesz pedig a fedél elforgatásával (bajonettzárral) nyitható 2 db AA elemmel működik (nem tartozék) Átmérő: 197 mm Vastagság: 60 mm
7.590 Ft
db