ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
JPX Jet Protector kategóriában szereplő termékek (6 féle termék)

Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
gallery thumbnail
Piexon JPX JET Protector training patron, 2 lövetű Ez a termék csak személyesen vásárolható meg.
  2 lövetű Piexon JPX JET Protector önvédelmi eszközhöz használható  hatóanyag nélküli, csupán színes folyadékot tartalmazó gyakorló patron Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben.  Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz.
7.990 Ft
gallery thumbnail
Piexon JPX JET Protector tartalék patron, 2 lövetű, OC Ez a termék csak személyesen vásárolható meg.
  2 lövetű Piexon JPX JET Protector önvédelmi eszközhöz használható OC (Oleorisin Capsicum) hatóanyag tartalmú tartalék patron Hatóanyag tartalom tartályonként: 10 ml OC (10%-os) Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben.  Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz.
9.580 Ft
gallery thumbnail
Piexon JPX JET Protector training patron, 4 lövetű Ez a termék csak személyesen vásárolható meg.
  4 lövetű Piexon JPX JET Protector önvédelmi eszközhöz használható  hatóanyag nélküli, csupán színes folyadékot tartalmazó gyakorló patron Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben.  Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz.
14.790 Ft
gallery thumbnail
Piexon JPX JET Protector tartalék patron, 4 lövetű, OC Ez a termék csak személyesen vásárolható meg.
  4 lövetű Piexon JPX JET Protector önvédelmi eszközhöz használható OC (Oleorisin Capsicum) hatóanyag tartalmú tartalék patron Hatóanyag tartalom tartályonként: 10 ml OC (10%-os) Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben.  Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz.
17.790 Ft
gallery thumbnail
Piexon JPX JET Protector önvédelmi eszköz, 2 lövetű Ez a termék csak személyesen vásárolható meg.
Egyszerűen kezelhető, extra erős, nagy hatótávolságú otthoni önvédelmi eszköz, mely a gázpisztolyokkal ellentétben zárt térben is biztonságosan használható A JPX JET protector tartályában folyadék (Oleorisin Capsicum) van, melyet 1,5-7 méterre képes az indítópatron eljuttatni. Ez 10 ml hatóanyag tartalmú folyadékot jelent, mely célba érést követően nem kezd el párologni a levegőbe, nem kerül át más felületre, csak a célba vett személy bőrfelületén, ruházatán marad. Ezzel is biztosítva azt, hogy egyazon zárt légtérben lévő személyek számára ne okozhasson semmilyen kellemetlen utóhatást. ...
69.900 Ft
gallery thumbnail
Piexon JPX JET Protector önvédelmi eszköz, 4 lövetű Ez a termék csak személyesen vásárolható meg.
  Egyszerűen kezelhető, extra erős, nagy hatótávolságú otthoni önvédelmi eszköz, mely a gázpisztolyokkal ellentétben zárt térben is biztonságosan használható A JPX JET protector tartályában folyadék (Oleorisin Capsicum) van, melyet 1,5-7 méterre képes az indítópatron eljuttatni. Ez 10 ml hatóanyag tartalmú folyadékot jelent, mely célba érést követően nem kezd el párologni a levegőbe, nem kerül át más felületre, csak a célba vett személy bőrfelületén, ruházatán marad. Ezzel is biztosítva azt, hogy egyazon zárt légtérben lévő személyek számára ne okozhasson semmilyen kellemetlen utóhatá...
114.900 Ft