ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
gázpatronok kategóriában szereplő termékek (8 féle termék)

Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
gallery thumbnail
8 mm-es gázpatron CS
Gázpatron maroktáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 8 mm CS Hatóanyag: Chlorbenzalmalodinitril, 80 mg/patron Gyártó:Umarex A doboz tartalma 10 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
260 Ft
db
gallery thumbnail
9 mm-es gázpatron, P.A.
Gázpatron maroktáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 9 mm P.A.CS Hatóanyag: Chlorbenzalmalodinitril, 80 mg/patron Gyártó : wadie A doboz tartalma 10 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
310 Ft
db
gallery thumbnail
8 mm-es gázpatron, pepper
Gázpatron maroktáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 8 mm Hatóanyag: Nonivamid, 20mg/patron Gyártó:Wadie A doboz tartalma 10 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
320 Ft
db
gallery thumbnail
9 mm-es gázpatron, forgó, CS
Gázpatron forgótáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 9 mm R.CS Hatóanyag: Chlorbenzalmalodinitril, 80 mg/patron Gyártó: Wadie A doboz tartalma 10 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
340 Ft
db
gallery thumbnail
9 mm-es gázpatron, PA, Supra Pepper
Gázpatron maroktáras gáz-, és riasztófegyverekhez. Kaliber: 9 mm P.A. Hatóanyag: Nonivamid, 120 mg/patron Gyártó: Wadie A doboz tartalma 10 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
380 Ft
db
gallery thumbnail
Walther 9 mm Pepper patron, forgótáras revolverekhez
Végre újra kapható a Walther cég által gyártott pepper patron, mellyel minden típusú forgótáras revolver megbízhatóan működik, csappantyú kiszakadás nélkül. Gázpatron forgótáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 9 mm R.PV Hatóanyag: kapszaicin, 120 mg/patron Gyártó: Walther A doboz tartalma 10 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
420 Ft
db
gallery thumbnail
9 mm-es gázpatron, forgó, Supra Pepper, paprika
Gázpatron forgótáras gáz-, és riasztófegyverekhez. Kaliber: 9 mm R. Hatóanyag: Nonivamid, 120 mg/patron Gyártó: Wadie A doboz tartalma 10 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
440 Ft
db
gallery thumbnail
6 mm-es gázpatron
Gázpatron gáz- és riasztófegyverekhez Kaliber: 6 mm Hatóanyag: chloracetophenon, 85 mg/patron Gyártó: Wadie, Németország A doboz tartalma 10 db, az ár az egész dobozra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
2.100 Ft
db