ferfiakjatekboltja webáruház, webshop

Kések

Különlegességek

Fegyverek

Történelmi fegyverek

íjak, számszeríjak

Gyerekcuccok

Outdoor termékek

Sportszerek

Horgászfelszerelések

Érdekes videók

Denix pisztolyforgató verseny magyar indulója


A szamurájkard készítése:
Dombornyomott dögcédula készítése:A késharc alapjai:

Szállítási módok:

Facebook

Kövess minket a
Facebook-on


 
riasztópatronok kategóriában szereplő termékek (18 féle termék)

Kép
Megnevezés  Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendbenRendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben
Ár Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendbenRendezés ár szerint, növekvő sorrendben
Rendelés
gallery thumbnail
6 mm-es riasztópatron, RWS / Geco
Riasztópatron gáz- és riasztófegyverekhez. Kaliber: 6 mm Gyártó: Dynamit Nobel / RUAG Ammotec, Németország A doboz tartalma 100 db, az ár 1 db-ra értendő. Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
40 Ft
db
gallery thumbnail
Victory .22-es long riasztópatron
Riasztópatron gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: .22 long A doboz tartalma 100 db, az ár 1 db-ra értendő Gyártó: Victory, Bosnia and Herczegovina Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
50 Ft
db
gallery thumbnail
6,35 mm-es riasztópatron
  Riasztópatron gáz- és riasztófegyverekhez. Kaliber: 6,35 mm Hossza: 10 mm A doboz tartalma 100 db, az ár 1 db-ra értendő. Made in Czechoslovakia Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
60 Ft
db
gallery thumbnail
9 mm-es riasztópatron, P.A.K. Titan
  Riasztópatron maroktáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 9 mm P.A.K. Gyártó: Perfecta, Németország A doboz tartalma 75 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
80 Ft
db
gallery thumbnail
9 mm-es riasztópatron, P.A. K. , Walther
Riasztópatron maroktáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 9 mm P.A.K. Gyártó: Walther, Németország A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
100 Ft
db
gallery thumbnail
Victory 8 mm-es riasztópatron
Riasztópatron maroktáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 8 mm A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Gyártó: Victory, Bosnia and Herczegovina Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
100 Ft
db
gallery thumbnail
SkullFire 9 mm-es riasztópatron, forgó
  Erős töltetű riasztópatron forgótáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 9 mm R.Knall A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Made in Bosnia and Herczegovina Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
100 Ft
db
gallery thumbnail
8 mm-es riasztópatron
Riasztópatron maroktáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 8 mm K. Gyártó: walther, Németország A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
110 Ft
db
gallery thumbnail
Victory 9 mm-es riasztópatron, forgó
Riasztópatron forgótáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 9 mm RK A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Gyártó: Victory, Bosnia and Herczegovina Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
110 Ft
db
gallery thumbnail
9 mm-es riasztópatron, forgó, Walther
Riasztópatron forgótáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 9 mm R.K. Gyártó: Walther, Németország A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
115 Ft
db
gallery thumbnail
9 mm-es feketelőporos riasztópatron, forgó, Geco
  Extra erős, feketelőporos riasztópatron forgótáras gáz-, és riasztófegyverekhez. A lassabb, de folyamatos égés miatt különösen ajánlott gumilövedékes revolverekhez! A patronok nyílása viasszal lezárt, nedvesség ellen védett! Kaliber: 9 mm R.K. (.380 R) Töltet: Black Powder Gyártó: RUAG Ammotec, Németország A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
130 Ft
db
gallery thumbnail
9 mm-es NC riasztópatron, forgó, Geco
Extra erős nitro-s riasztópatron forgótáras gáz-, és riasztófegyverekhez. A gyorsabb és tisztább égés miatt különösen ajánlott gumilövedékes revolverekhez, és HW94 pisztolyhoz! Kaliber: 9 mm R.K. (.380 R) Töltet: NC Pulver Gyártó: Geco, Németország A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
140 Ft
db
gallery thumbnail
9x17 mm-es riasztópatron, forgó, RWS
  Extra erős töltetű (piros csappantyús) riasztópatron, mely elsősorban disznókábító készülékhez, és acélból készült gumilövedékes fegyverekhez ajánlott. Spiáter dobos és tokos fegyverekhez nem használható! Használat csak saját felelősségre! Kaliber: 9 mm R (9x17 mm)  Gyártó: Ruag Ammotec, Németország A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
150 Ft
db
gallery thumbnail
.315-ös riasztópatron
Riasztópatron maroktáras gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: .315 K Gyártó: Umarex, Németország A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
190 Ft
db
gallery thumbnail
Riasztó patron, .45-ös
Extra erős riasztópatron forgótáras gáz-, és riasztófegyverekhez, valamint Keserű Rubber Meteorit gumilövedékes fegyverhez. Kaliber: .45 Gyártó: Fiocchi, Olaszország A doboz tartalma 50 db, az ár 1 db-ra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
230 Ft
db
gallery thumbnail
6 mm-es riasztópatron, Walther
Riasztópatron gáz- és riasztófegyverekhez Kaliber: 6 mm Gyártó: Umarex, Németország A doboz tartalma 100 db, az ár az egész dobozra értendő Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
2.990 Ft
db
gallery thumbnail
Victory 6 mm-es riasztópatron
Riasztópatron gáz-, és riasztófegyverekhez Kaliber: 6 mm flobert K. A doboz tartalma 100 db, az ár az egész dobozra értendő Gyártó: Victory, Bosnia and Herczegovina Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
3.290 Ft
db
gallery thumbnail
Riasztópatron Berloque pisztolyhoz
Kaliber: 2 mm A doboz tartalma 25 db riasztópatron Ez a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, de csak személyesen vehető át üzletünkben. Megrendelésével csak vásárlási szándékát jelezheti. Kérdésével forduljon vevőszolgálatunkhoz. 
5.490 Ft
db